Dit was REALTY!

woensdag, mei 23, 2018 - 15:45

Onder het Future-proofed Wonen label reisde het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen op 16 en 17 mei naar REALTY in Tour&Taxis te Brussel. Dit is dé real estate vakbeurs die professionals samenbrengt met alle key-players op de vastgoedmarkt. Daarnaast biedt REALTY elk jaar een mooie lijst aan seminaries en sociale netwerkevenementen.

Omdat Future-proofed Wonen lokale besturen, ontwikkelaars en andere vastgoedactoren wil samenbrengen rond klimaatgezonde woon -en stadsontwikkelingen, waren we de ideale ambassadeur om duurzaamheid op de agenda van REALTY te brengen.

En dat deden we! Dit waren onze sprekers @ City Square, een trendy paviljoen middenin de beurs waar doorlopend lezingen worden gehouden van allerhande thema's. 

WOENSDAG 16 MEI,'MOVING OUT OF THE STONE AGE' 

We kunnen nog steeds graag met bakstenen spelen, maar onze steden veranderen snel in een speeltuin voor technologiebedrijven. Welke rol ga je spelen in deze wereld van services en data? Ben je klaar om het
stenen tijdperk te verlaten en het digitale tijdperk in te gaan? <bekijk hier de presentatie>

Marc Numann, Newman in town
Niels de Vries Humel, The Men of Foam
Rico Zweers, The Men of Foam

DONDERDAG 17 MEI, 'INVESTMENT CASE AND USE RESET BY INCLUSIVE BUILDINGS' 

Inspirerende blik op inclusieve gebouwen en het investeringsmodel bij circulariteitsprincipes.
Remko Zuidema, Stichting Briqs, expert in internationale implementatie van circulaire en fossielvrije principes in vastgoed.

Bovenop beloonde het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen trouwe deelnemers aan de Future-proofed Wonen evenementen met een gratis inkomkaart.