Groepsaankoop zonnepanelen

groepsaankoop zonnepanelen

Lijken zonnepanelen je interessant, maar heb je onze groepsaankoop gemist? Laat je e-mailadres achter en wij brengen je op de hoogte van de volgende groepsaankoop.

Blijf op de hoogte!

Onze groepsaankopen sluiten naadloos aan bij de ambitie van de Provincie om samen met inwoners, organisaties, bedrijven, steden en gemeenten te werken aan duurzame energie in Oost-Vlaanderen. De Provincie wil de uitstoot van broeikasgassen drastisch terugdringen en tegen 2050 klimaatneutraal zijn. Met groepsaankopen maken we zonne-energie toegankelijker voor al onze inwoners. Samen zetten we de stap naar een klimaatgezond Oost-Vlaanderen!

Voor wie?

Alle inwoners van de provincie Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen aan onze groepsaankopen. Ook als KMO, VZW, VME of zelfstandige kan je inschrijven.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben allerlei voordelen.

  • Onuitputtelijke energiebron: de zon is een onuitputtelijke bron van energie, in tegenstelling tot schaarse, vervuilende grondstoffen zoals olie, gas en steenkool.
  • Goed voor het klimaat: door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan de vermindering van jouw CO -uitstoot en aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen.
  • Besparen op energiekosten: ook vandaag blijven zonnepanelen een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Gemiddeld verdien je de kosten van een installatie op minder dan 10 jaar terug.
  • Waardestijging van je huis: met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en daarmee verhoog je de marktwaarde van je huis.

Waarom via de groepsaankoop?

Wij ontzorgen je tijdens het gehele traject. Vanaf de inschrijving tot na de installatie van de zonnepanelen, blijft de Provincie beschikbaar om op al jouw vragen te antwoorden en je te begeleiden als er toch iets niet naar wens zou gaan. We garanderen je:

  • Samen een scherpe prijs: in groep zonnepanelen aankopen zorgt voor een scherp voordeel op zowel de aankoop als de plaatsing van zonnepanelen.
  • Objectieve informatie:  We zorgen voor duidelijke en objectieve informatie. Zo kan jij een weloverwogen beslissing nemen.
  • Kwalitatieve installatie: het aanbod bestaat uit een compleet kwalitatief zonnepanelensysteem. Dat is inclusief de plaatsing en de elektrische keuring.
  • Uitgebreide garanties: wij staan in voor de kwaliteit van de producten en de leveranciers, en zorgen voor uitgebreide garantievoorwaarden.