Renovatieadvies aan huis

Inschrijven doe je via het online inschrijfformulier. Renovatieadvies kan aan huis mits in acht name van coronamaatregelen maar we bieden ook tele-advies aan via laptop/tablet/smartphone. Extra aanbod: bekijk hier of jouw gemeente na het renovatieadvies ook gratis renovatiebegeleiding aanbiedt. Had je reeds een (geannuleerde) afspraak? Mail dan naar dubo@oost-vlaanderen.be.

renovatieadvies aan huis

Er zijn een heleboel beslissingen te nemen als je je woning gaat verbouwen, zeker als je dat op een duurzame manier wil doen. 

Duurzaam renoveren, dat betekent meer wooncomfort, lagere energiekosten én een leefbare woonomgeving. 

Op zoek naar onafhankelijk advies? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt je met renovatieadvies aan huis.

Schrijf je in voor renovatieadvies aan huis!

Waarom renovatieadvies aan huis?

Het renovatieadvies is een persoonlijk gesprek met een professioneel adviseur over hoe jouw renovatie op een duurzame manier kan gebeuren.

Naast een antwoord op jouw adviesvraag, krijg je een stappenplan op maat met alle maatregelen die prioritair zijn om je woning energiezuinig te maken. 

Wanneer je het stappenplan integraal volgt, ben je aan het BENOveren. Dit betekent dat jouw woning BETER wordt GERENOVEERD. Jouw woning voldoet na afloop aan de Vlaamse doelstelling voor 2050!

Hoe sneller je er aan begint, hoe sneller je profiteert van de vele voordelen die een gerenoveerde woning te bieden heeft.

Het advies is onafhankelijk, kwalitatief, helder en duidelijk.

Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen werkt hiervoor samen met onze kennispartner de Milieuadvieswinkel.

Kies je voor nieuwbouw? Dan geven we je graag advies op ons kantoor. Meer info vind je hier.

Voor wie is renovatieadvies?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.

* renovatieadviezen voor werven in Gent kunnen hier niet aangevraagd worden. Doe dit via de Energiecentrale.

Lees alles nog eens rustig na in onze folder.