Webinar investeringsstrategie publiek patrimonium

Logo: 
Inhoud: 

Heb je al gehoord van SURE2050?

Binnen dit Europees project begeleiden we gemeenten bij de opmaak van een strategisch vastgoedplan en de vertaling van dit plan in investeringsstrategieën. Deze kennis willen we nu met alle gemeenten in Vlaanderen delen.

In samenwerking met VVSG organiseren we daarom op dinsdag 17 november 2020 een webinar waarbij we inzetten op kennisuitwisseling en netwerking rond investerings- en beheerstrategieën. 

Met dit webinar willen we ondersteuning en inspiratie bieden in de praktische uitwerking van het strategisch vastgoedplan richting een investerings- en beheerstrategie.

We herhalen kort de methodologie om tot een strategisch vastgoedplan te komen en vertalen dit naar de praktijk met de ‘lessons learned’ en aanbevelingen van enkele gemeenten.

Daarna gaan we verder met het omzetten van de strategie naar uitvoering. Welke informatie neem je mee in de voorbereiding van investeringsbeslissingen en wat zijn de financiële implicaties van die beslissingen? Inzicht in inspanningen en kosten voor gemeenten is een belangrijk aspect om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen. Ook enkele best practices uit andere Europese steden komen aan bod.

Ook hier koppelen we weer terug naar de praktijk, met ervaringen van gemeenten rond verschillende investeringsstrategieën.

Er wordt voldoende tijd voorzien voor vragen.

Praktisch:
17 november 2020
14u-16u30
Online, je krijgt de deelnamelink na inschrijving. 

Inschrijven

Algemeen: info@sure2050.be, 02 421 32 00
Oost-Vlaanderen: dubo@oost-vlaanderen.be, 09 267 78 01

Datum: 
Dinsdag 17-11-2020 van 14:00 u tot 16:30 u
Prijs: 
€0