Wachtebeke renoveert

‘Wachtebeke renoveert!’ is een project van de gemeente Wachtebeke, het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en de Gezinsbond. Het is bedoeld voor alle inwoners van Wachtebeke. We begeleiden je in alle stappen van jouw renovatiewerken zonder verplichtingen. Na iedere stap beslis je zelf of je met dit traject verder wil.

Hoe werkt ‘Wachtebeke Renoveert!’?
Start! Een adviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft je gratis onafhankelijk renovatieadvies aan huis voor een doordacht en logisch stappenplan.
Stap 2: De energieconsulent van de Gezinsbond helpt je bij het opvragen van offertes en de keuze voor de meest geschikte aannemers en leveranciers.
Stap 3: De energieconsulent helpt je bij de aanvraag van premies of goedkope leningen en biedt, gedurende de werken, een antwoord op al je vragen.
Einde! Een comfortabele, energiezuinige en duurzame woning!

Bekijk de folder!

Doe je mee?
Stuur voor 10 juni 2019 een mailtje naar milieu@wachtebeke.be met vermelding van jouw naam, adres en telefoonnummer. De adviseur neemt dan spoedig met jou contact. 

Meer weten?
Kom dan naar de infoavond ‘Beter renoveren?’ Op deze avond kom je meer te weten over Beter Renoveren. Aan de hand van een concrete renovatie krijg je tips over hoe je jouw renovatie het best aanpakt. Bovendien worden nog eens alle premies en tegemoetkomingen helder aan je voorgesteld.
Wanneer? Woensdag 15 mei 2019 om 20 uur
Waar? Cultuurhuis Safarken, Dr. J. Persynplein 6, Wachtebeke
Inschrijven? Stuur een mailtje naar milieu@wachtebeke.be met vermelding van jouw naam, adres en telefoonnummer.