Groepsaanbod dak-, vloer- en muurisolatie en hoogrendementsbeglazing

maandag, november 6, 2017 - 10:00

groepsaanbod Interwaas

Wil je energie besparen in je woning? De warmte binnenhouden in de winter en het huis koel houden in de zomer? Misschien heb je er al aan gedacht om je dak of muur (beter) te isoleren of de ramen te vervangen. Daarmee verhoog je het comfort in je woning, bespaar je op je energiefactuur en verminder je de CO2-uitstoot van je woning! Van 6 november 2017 tot 31 maart 2018 kan je deelnemen aan het groepsaanbod dak-, vloer- en muurisolatie en betere beglazing van Interwaas.

Schrijf je nu vrijblijvend in!

  • Een van de geselecteerde aannemers contacteert jou binnen de 5 werkdagen. Hij komt bij jou langs, luistert naar jouw wensen en maakt een vrijblijvende offerte op.
  • Impact vzw (partner van Interwaas) controleert de offerte en stuurt ze naar jou door, samen met een simulatie van de eventuele premies en jouw belastingvoordeel.
  • Als je de offerte aanvaardt, maakt de aannemer een afspraak voor de uitvoering van de werken.

Hiermee wil Interwaas jou op weg helpen om eenvoudig en tegen een goede prijs jouw woning energiezuiniger te maken! Impact vzw begeleidt jou hierbij van begin tot eind.

Vragen? Mail of kom naar een van de infoavonden. De data kan je terugvinden in onze agenda.

Weet je nog niet goed waar te beginnen, dan kan je beroep doen op renovatieadvies aan huis via het Oost-Vlaams Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.