Ik renoveer, dus ik BEN!

Ik renoveer, dus ik BEN!
Stap mee in het renovatietraject van de gemeenten Zingem, Kruishoutem en Oudenaarde.
www.bouwwijs.be/ikrenoveerdusikben

Meer weten? Kom naar de infoavond op 23 maart in Oudenaarde of 27 maart in Kruishoutem. Deze infoavond is gratis.
Vooraf inschrijven kan je hier.

Advies levert op!
Ga je binnenkort renoveren? Doe het dan met advies! In de toekomst moeten alle woningen energiezuinig en gezond zijn, ook jouw huis. Met advies doe je het juist. Zo ben je zeker van comfort én van een woning die ook in de toekomst meerwaarde heeft, zonder te veel te betalen.
Samen sta je sterker
Stap mee in het collectief renovatietraject van de gemeenten Zingem, Kruishoutem en Oudenaarde en werk samen met buren of inwoners van jouw gemeente. Het Oost-Vlaamse Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen en de energiecoaches van de Gezinsbond helpen jullie graag op weg.
Elk gezin dat van plan is in z’n woning te investeren, kan meedoen.
De voordelen op een rijtje.

  • Gratis onafhankelijk renovatieadvies aan huis voor een doordacht en logisch stappenplan (dak- en muurisolatie, raam- en glaswerk, verwarming, sanitair, ventilatie).
  • Hulp bij het samen opvragen van offertes en bij onderhandelingen met aannemers en leveranciers.
  • Leer van ervaringen van anderen, los concrete renovatieproblemen op met mensen uit je buurt.
  • Bijstand van de juridische dienst van de Gezinsbond.
  • Informatie over en ondersteuning bij aanvragen van premies of goedkope leningen.

 Raadpleeg hier de folder 
Je komt deze avond op nieuwe ideeën, leert bij over andere of nieuwere technische oplossingen, maakt de juiste keuze in de fasering van je werken en ontdekt nieuwe mogelijkheden voor de financiering van je plannen.
Na afloop kan met je renovatievragen terecht bij de onafhankelijke adviseurs van de Gezinsbond en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen. Ze helpen je graag persoonlijk verder. Breng dus je plannen, ideeën of foto’s mee.
Ook voor korte vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt. Mail naar dubo@oost-vlaanderen.be of bel op het nummer 09 267 78 07.