Groepsaankoop Zonnepanelen

Webbanner particulier GA PV

De inschrijvingsperiode voor de tweede groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen is afgelopen. Meer dan 11.800 Oost-Vlamingen schreven zich hiervoor gratis en vrijblijvend in. De deelnemers die zich inschreven voor deze groepsaankoop ontvangen vanaf eind mei een persoonlijk voorstel.

De veiling vond plaats op 10 mei tussen verschillende op kwaliteit beoordeelde leveranciers. Zij konden hun beste bod uitbrengen voor een installatie inclusief plaatsing, aansluiting en elektrische keuring. Dankzij de grote groep geïnteresseerden werd een prijs geboden die gemiddeld 26,8% onder de marktprijzen ligt. Een standaard systeem van iets meer dan 4kWp kost zo 4.075 EUR. Dat is meer dan 1.500 EUR onder de marktprijs*. De winnende leveranciers zijn KTI-WTI, Gutami Solar Projects, IZEN en Vannec. Zij streven allen naar maximale samenwerking met installateurs uit Oost-Vlaanderen.

Heb je interesse in zonnepanelen? Laat je e-mailadres achter op www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen. We brengen je dan op de hoogte bij een nieuwe groepsaankoop.

*Het gemiddelde over alle groepsaankopen waar deelnemers zich voor inschrijven is een systeem van ongeveer 4kWp. 15 panelen van 270 Wp leveren een systeem op van iets meer dan 4 kWp. De gemiddelde marktprijs wordt door iChoosr jaarlijks meerdere malen bepaald door onderzoek te doen naar prijzen van een vergelijkbaar aanbod in de reguliere markt.