Groepsaankoop groene stroom

De vraag van particulieren naar een goed of dienst bundelen en als één naar de markt trekken om een gunstige prijs te bedingen.  Dàt is de kerngedachte van een groepsaankoop.

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de vijfde keer een groepsaankoop groene stroom en aardgas.

knop naar inschrijfpagina

Meer dan 27 500 deelnemers schreven zich vorig jaar vrijblijvend in voor de campagne. Uiteindelijk besliste 52% (ruim 14.000 deelnemers) om op het aanbod van de winnende energieleveranciers in te gaan. Mee door de groepsaankoop is er een jaar lang 61.507.350 kWh groene stroom verzekerd. Goed voor het milieu, maar ook voor het budget. Alle deelnemers samen bespaarden meer dan 3.397.775 miljoen EUR. De gemiddelde besparing voor gezinnen was 234 EUR en voor bedrijven 332 EUR.

Wil je zelf kans maken op een goedkopere energiefactuur terwijl je je steentje bijdraagt aan een beter milieu? Doe dan mee aan de vijfde editie van de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Hoe gaat zo’n groepsaankoop in zijn werk? Door een groot aantal deelnemers samen te brengen, kunnen we een contract afsluiten met een energieleverancier dat goedkoper is dan de meeste standaardcontracten.

Hiervoor organiseren we een veiling tussen energieleveranciers. De leverancier die ons het scherpste tarief kan voorleggen, is de winnaar van de veiling. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting zal zijn. Sluit je dus zeker aan!

Volledig vrijblijvend

Ben je overtuigd? Schrijf dan vanaf 3 november 2015 in via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan tot en met 1 februari 2016. De veiling vindt plaats op 2 februari 2016. Je beslist daarna pas of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt. Ga je in op het voorstel? Dan brengt de Provincie Oost-Vlaanderen de overstap in orde. Het aanbod accepteren kan dan tot 31 maart 2016.