Masterclass circulair bouwen 2

Inhoud: 

Geef jij mee de aftrap voor het eerste circulaire gebouw in België? En wil je je kennis over circulair bouwen bijspijkeren? Kom dan in het najaar naar de masterclasses over circulair bouwen, aankopen en aanbesteden. De masterclasses kaderen in het circulaire inspiratietraject van Kamp C, als aanloop naar de aanbesteding van ’t Centrum, het eerste circulaire gebouw in ons land. De eerste masterclass van het inspiratietraject vond plaats op 28 juni, een verslag en alle presentaties daarvan kan u hier raadplegen. 

Architecten, aannemers, stadsplanners, sociologen, bouwpromotoren, bij de circulaire aanbesteding van ’t Centrum wil Kamp C zoveel mogelijk bouwactoren betrekken. Op die manier willen we de principes van en de visie op circulair bouwen wijd verspreiden. Tegelijk deden sommige bedrijven al heel wat kennis en ervaring op. Tijdens de masterclasses van Kamp C kom je alles te weten over die knowhow.

MASTERCLASS 2: HET FORMULEREN VAN EEN GOEDE CIRCULAIRE PROPOSITIE

Donderdag 6 september 2018

Circulair bouwen betekent dat we anders moeten nadenken over het ontwerp en de uiteindelijke materialisatie van het gebouw. Hoe kan u hier vanuit uw rol in de bouwkolom mee omgaan? Welke concrete voorbeelden bestaan er? Wat zijn de kernaspecten en kritische succesfactoren?

In het bijzonder gaan we in op de concrete circulaire uitvraag voor ’t Centrum, waarin Kamp C op prestaties stuurt en deze vertaald wil zien in de nieuwe circulaire (kantoor)huisvesting en daaropvolgend bedrijventerrein. Op welke wijze kan u vervolgens een passend antwoord geven op zo’n circulaire uitvraag? En hoe formuleert u een onderscheidende propositie? Maar ook; hoe organiseert u of participeert u als bedrijf in het juiste team?

Meer info en inschrijven

Datum: 
Donderdag 06-09-2018 van 14:00 u tot 19:00 u
Prijs: 
€0