Kick-off inovatieproces RenoBIZZ

Inhoud: 

Kick-off op 7 mei in 

Inschrijven voor de kick-off doe je hier.

Innovatieve zakenmodellen voor renovatie – RenoBIZZ

RenoBIZZ is een traject van BE REEL! in samenwerking met de Sociale InnovatieFabriek, met als doel innovatieve zakenmodellen te ontwikkelen voor de renovatiemarkt in België én uit te testen. Samen leren, discussiëren, ontwikkelen én testen we werkbare, duurzame en innovatieve zakenmodellen die een boost kunnen geven aan renovaties in België.

Op 7 mei van 09u00 tot 13u00 lanceren we RenoBIZZ in zaal Horta bij het Verbond Van Belgische Ondernemingen, inclusief netwerklunch. Indien u actief bent in de bouw, financiële sector, adviesverlening, onderzoek of overheid hopen we u daar te mogen ontmoeten. Tijdens deze voormiddag:

- leert u van inspirerende cases hoe u innovatief aan de slag kan gaan met renovatie

- identificeert u samen uitdagingen én opportuniteiten voor de ontwikkeling van innovatieve zakenmodellen voor de renovatiemarkt

- ontdekt u meer over de opzet van het traject en de rol die u daarin kan spelen

- wisselt u ervaringen en contacten uit met een divers netwerk.

Voor meer informatie kan u terecht op onze website.

In 5 sessies van idee tot innovatief zakenmodel

We buigen op de expertise en ervaringen die jullie én de BE REEL! partners in huis hebben om samen werkbare, duurzame en economisch interessante aanpakken te definiëren. Na de kick-off bieden we begeleiding om een idee tot een innovatief zakenmodel te ontwikkelen en dit in beperkte groepen verspreid over vier sessies. Vanaf 2020 kan je deze innovatieve zakenmodellen bovendien gaan testen in het kader van BE-reel! en in nauwe samenwerking met haar partnersteden.

Tijdslijn RenoBIZZ

We doen daarom een oproep: doe mee, laat je inspireren, ontdek innovatieve aanpakken, breng jouw ervaringen en inzichten mee rond de tafel.

Datum: 
Dinsdag 07-05-2019 van 09:00 u tot 13:00 u
Prijs: 
€0