Future-proofed Wonen op vastgoedbeurs REALTY!

Inhoud: 

Onder het Future-proofed Wonen label trekt het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen op 16 en 17 mei naar het internationale REALTY in Tour&Taxis te Brussel. Dit is dé real estate vakbeurs die professionals samenbrengt met alle key-players op de vastgoedmarkt. Daarnaast biedt REALTY elk jaar een mooie lijst aan seminaries en sociale netwerkevenementen.

Omdat Future-proofed Wonen lokale besturen, ontwikkelaars en andere vastgoedactoren wil samenbrengen rond klimaatgezonde woon -en stadsontwikkelingen, zijn we de ideale ambassadeur om duurzaamheid op de agenda van REALTY te brengen.

 

Onze sprekers @ City Square (bekijk hier het volledige programma):

 

WOENSDAG 16 MEI, 13:15 UUR- 14:15 UUR                                                                         
'MOVING OUT OF THE STONE AGE' (ENG)

We kunnen nog steeds graag met bakstenen spelen, maar onze steden veranderen snel in een speeltuin voor technologiebedrijven. Welke rol ga je spelen in deze wereld van services en data? Ben je klaar om het
stenen tijdperk te verlaten en het digitale tijdperk in te gaan?

Marc Numann, Newman in town
Niels de Vries Humel, The Men of Foam
Rico Zweers, The Men of Foam

DONDERDAG 17 MEI, 17:00 UUR- 18:15 UUR
'INVESTMENT CASE AND USE RESET BY INCLUSIVE BUILDINGS' (ENG)

De eindgebruiker is meestal afwezig in vastgoedontwikkeling vanwege de tijd die verstrijkt tussen het begin en de voltooiing van een project. Er is echter een hele industriesector rond de verbouwing van woningen op basis van circulariteitsprincipes. Interieurs kunnen eenvoudig worden gerenoveerd en componenten worden elders hergebruikt.

Remko Zuidema, Stichting BRIQS

 

REALTY ACTIE: tijdelijk gratis duurzaam projectadvies voor ontwikkelaars <meer info> 


Begin datum: 
Woensdag 16-05-2018 om 10:00 u
Eind datum: 
Donderdag 17-05-2018 om 19:00 u
Prijs: 
€0