'Future-proofed Wonen' exclusief op bezoek in Ieper en Veurne!

E-mail: 
dubo@oost-vlaanderen.be
Inhoud: 

Future-proofed Wonen? 

'Future people, future thinking & future creating’ luidt het motto, ‘dialoog en samenwerking zijn onontbeerlijk om het nieuwe wonen voor de toekomst te realiseren.’

Door voorbeeldprojecten in de kijker te plaatsen en stil te staan bij actuele thema’s willen we inspireren en motiveren.

Op vrijdag 20 oktober 2017 reizen we af naar West-Vlaanderen om 2 duurzame woonontwikkelingen van dichterbij te bekijken. 

Programma:

Voormiddag: bezoek site De Vloei te Ieper

Je krijgt een boeiende rondleiding op het terrein waarbij men alle specifieke aspecten het project overloopt. De groeninfrastructuur is aangelegd en de eerste laagenergiewoningen (in ruwbouwfase) zijn een feit. Hein Lapauw, duurzaamheidsambtenaar stad Ieper kadert de historiek en het verloop van de ontwikkeling. 

Namiddag: bezoek Suikerfabriek-site te Veurne

Je krijgt een begeleidende wandeling op de site met focus op het natuurgebied, uitleg over het ecologisch volkstuinpark Allonshof en we sluiten af met een netwerkdrink in het Suikerklontje, het beheer- en natuureducatief centrum.

Dit exclusief bezoek richt zich tot beleidsmakers, architecten, projectontwikkelaars, vastgoedmakelaars en andere (steden)bouwkundige actoren die werken rond bouwen, wonen en duurzaamheid.

Ontdek hier het volledige programma.

-VOLZET-

Wegens groot succes is het exlusief bezoek reeds volzet. U kan zich inschrijven op de wachtlijst en dan contacteren we u als er een plaats is vrij gekomen.

Datum: 
Vrijdag 20-10-2017 van 10:00 u tot 16:00 u
Prijs: 
€0