12e warmtepompsymposium

Logo: 
Inhoud: 

12e WARMTEPOMPSYMPOSIUM

Het Warmtepompplatform van de Organisatie voor Duurzame Energie organiseert op 25 september 2019 het 12e Warmtepompsymposium in het Herman Teirlinckgebouw te Brussel.

Internationale en lokale beleidsmakers, onderzoekers, industrie en installatiebedrijven delen hun laatste inzichten over warmtepompen in een duurzaam energiesysteem.  Het symposium is een niet te missen netwerkgelegenheid voor professionelen en beleidsmakers. VRT nieuwsanker Goedele Wachters leidt alles in goede banen.

  • Installateurs en andere technici kunnen in de voormiddag een technische rondleiding volgen achter de schermen van de warmtepomp in het Herman Teirlinck gebouw
  • Architecten en andere liefhebbers kunnen in de namiddag een rondleiding volgen over de specifieke kenmerken van het Herman Teirlinck gebouw.

In de voormiddag werpen internationale en lokale beleidsmakers een blik op het warmtepompbeleid. Het namiddagprogramma focust op praktijkvoorbeelden, onderzoek en innovaties. Hierbij voorzien we innovatiepitches waarvoor we een oproep doen: beschikt uw bedrijf of organisatie over een innovatie of een vernieuwend warmtepompproject dat u in 5 minuten wil presenteren op het symposium? Gelieve dit formulier in te vullen.

Bekijk hier het volledige programma.

HET HERMAN TEIRLINCK GEBOUW

Het Herman Teirlinck gebouw op de site van Thurn & Taxis is het grootste passiefkantoor van België en een voorbeeldlocatie op vlak van duurzaamheid. Het gebouw is deel opgetrokken uit gerecycleerde materialenen integreert de meest hedendaagse technieken op het vlak van passiefbouw met geothermische warmtepompen, koude-warmteopslag, betonkernactivering en zonnepanelen.

DEELNAMEPRIJS

Niet-leden                                 €200 (incl. BTW)

Leden WPP en Techlink           €150 (incl. BTW)

Architecten                               €150 (incl. BTW)

Studenten                                 €50 (incl. BTW)

Inschrijven en annuleren kan tot uiterlijk 22 september 2019.

Datum: 
Woensdag 25-09-2019 van 09:00 u tot 17:00 u
Prijs: 
€150